3D UV lakk nyomtatás

A 3D formalakkozás által hozhatunk létre igazán elegáns és kitapinthatóan különleges felületet. A 3D UV lakk 20-120 mikron közötti vastagságban kerül a mázolt felületre, így egyszerre ad különleges, valós domborúságot és fényes-lakkozott hatást.

A 3D formalakkozást akkor ajánljuk, ha fényűző, elegáns, különleges hatást akar kelteni a kiadványával, névjegykártyájával. A tapinthatóság érzését, a taktilitást fokozza a 3D UV lakk vastagságának változtathatósága is.

Gyors ajánlatkérés 3D formalakkozás készítésre

Mik a jó 3D UV lakk jellemzői?

A 3D formalakkozás mindig mázolt felületre (fóliázott, mázolt oldala a papírnak) kell kerüljön. A lakk tulajdonságai miatt nedvszívó felületre nem igazán vihető fel.

Számos előnnyel bír a technológia, hiszen tűpontos nyomtatást tesz lehetővé, a normál UV lakknál is erősebb lesz a fényessége és még költséghatékony is, mert a mechanikusan kivitelezett dombornyomást is helyettesítheti.

A 3D UV lakk használatát az alábbi termékek esetében ajánljuk elsősorban:

Mire van szüksége a nyomdánknak a leadott 3D UV lakk hasztnálatával készült rendelésének elkészítéséhez?

Kérjük, hogy juttassa el hozzánk a 3D uv formalakkozás terv szerinti, pontos elkészítéséhez a nyomdakészre előkészített képi anyagokat a megrendelt termék(ek) szerinti méretben, elosztásban, minimum 300 DPI felbontásban, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként.

Kiváló minőségű UV lakkozást készítünk

Bízzon meg minket egyedi, UV lakkozott kiadványai elkészítésével és mi a megállapodás szerinti határidőre, tökéletes kivitelben és magas színminőségben vállaljuk azok nyomdai elkészítését, kis és nagy mennyiségben egyaránt.

Adja le még ma a megrendelését, és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően rövidesen el is készítjük Önnek kiváló minőségű 3D formalakkozott anyagait!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Wéber Attila
ügyfélkapcsolat