Irodai dekoráció készítés

Az irodák, üzlethelyiségek dekorációja és designja kiemelten fontos minden komoly cég esetében, különösképpen a látogatók által bejárható helyiségek esetében.

Az kevésbé fontos, hogy a backoffice nyomtató szobájának falán kint van-e méteres betűkkel a cég neve, ám a recepció vagy a tárgyalók esetében lényeges, hogy az üzleti partnerek lássák, kivel írnak alá szerződést.

Gyors ajánlatkérés irodai dekoráció készítésre

Mik a jó irodai dekoráció jellemzői?

A kiváló üzleti, irodai design és dekoráció magát a céget fejezi ki. Közvetlen (logó, cégnév) és közvetett (színek, formák) elemekkel erősítik és közvetítik a cég arculatát és üzenetét.

Az irodai dekoráció és design főbb alkotóelemei az alábbiak:

  • Betűvágás,
  • Dekortapéta,
  • Falmatrica,
  • Padlómatrica,
  • Plakát, poszter,
  • Üvegfólia.

Az iroda különböző helyiségének eltérő berendezési tárgyait célszerű irodai dekorációval ellátni: falakat, pultokat, kirakatüvegeket és üvegajtókat, esetleg a padlót, de akár a berendezési tárgyakat is.

Az üvegfóliák és falmatricák esetében lehet klasszikus egyszínű szöveg, logó, de akár tényleges fotók, színes nyomatok is kikerülhetnek.

A kirakatok esetében plotter vágással vagy más nyomtatással készített grafikai anyagok szoktak kerülni – ez esetben fontos ellátni UV-védelemmel.

A kész termékek árai a megrendelt termékek mérete és kivitele függvényében változnak.

Mire van szüksége a nyomdánknak a leadott irodai dekoráció rendelésének elkészítéséhez?

Kérjük, hogy juttassa el hozzánk az irodai dekorációjának terv szerinti, pontos elkészítéséhez a nyomdakészre előkészített képi anyagokat a megrendelt termék(ek) szerinti méretben, elosztásban, minimum 300 DPI felbontásban, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként.

Kiváló minőségű irodai dekorációkat készítünk

Bízzon meg minket iroda az dekoráció elkészítésével és mi az egyeztetettek szerint vállalt határidőre, profi kivitelben és tökéletes minőségben készítjük el megrendelt termékeinek nyomtatását.

Adja le még ma a megrendelését – akár a nagyobb mennyiségben is – és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően garantáltan rövid idő alatt elkészítjük Önnek irodája dekorálását!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Wéber Attila
ügyfélkapcsolat