Meghívó készítés

A magas minőségű papírra nyomtatott, elegáns meghívó szerves része minden igazán komoly eseménynek, az esküvőktől és születésnapoktól kezdve a vállalati eseményeken át egészen az országos hírű bálokig bezárólag.

A nyomtatott meghívó olyan gesztus, amely egyfelől jelentősen pozitív benyomást tesz, másfelől azonosításra és igazolásra is használható zártkörű eseményeknél, harmadrészt kedves emléktárggyá válva erősíti az informális kapcsolatokat családtagok, barátok, üzlettársak között.

Gyors ajánlatkérés meghívó készítésre

Mik a jó meghívó jellemzői?

A legjobb meghívók profi grafikai terv alapján készülnek, mindig az adott eseményhez igazodva. A mérete jellemzően 100 x 100 mm-es négyzet formátumtól egészen az A4-es (210 × 297 mm) méretig terjed, és 1, 2, 4 vagy 6 oldalas.

A születésnapi, családi meghívók jellemzően egy oldalas nyomtatással, hajtottan készülnek, míg egy országos szintű eseménynél vagy konferencia meghívónál érdemes a menüt vagy az események listáját is feltüntetni.

Mire van szüksége a nyomdánknak az Ön meghívója elkészítéséhez?

Minőségi meghívó nyomtatásához az alábbi paraméterekre van szüksége nyomdánknak:

  • Méret és tájolás (100 x 100 mm-től 210 × 297 mm-ig),
  • Oldalak száma (1, 2, 4 vagy 6),
  • Papír típusa (műnyomó papír, 200g-tól 350g-ig),
  • Szín és kivitel (fekete-fehér vagy CMYK négyszínnyomásos),
  • Felületkezelés (fóliázás vagy UV-lakkozás),
  • Kötészet (biegelés, hajtogatás, vágás),
  • Grafikai terv

Felületnemesítési és kreatív lehetőségek

3D LAKKOZÁS

Igazán különleges megjelenést ad termékeinek a 3D UV lakkozás. Domború, tapintható, extra fényes lakkréteg, amelynek vastagsága 20-120 mikron között változtatható egy íven belül is.

FÓLIÁZÁS

Ha nem szeretné, hogy nyomtatott anyagai idő előtt elkoszolódjanak, vagy elszakadjanak, válassza a fóliázást. Egy vagy két oldalon, fényes, selyemfényű és matt fóliák közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

PRÉGELÉS

A prégelés exkluzív megjelenést biztosít kiadványainak. Az alap arany és ezüst színeken felül ma már rengeteg egyéb szín közül választhat. A prégelés főként logók, ábrák kiemeléséhez ajánlott.

SAROK KEREKÍTÉS

A sarokkerekítés lehet egyszerű díszítőelem például egy névjegykártya vagy kártyanaptár esetében. Lehet azonban biztonsági funkciója is, például egy nyakba akasztott belépőkártyák esetében, aminek  nem vágnak a sarkai.

STANCOLÁS

Nem kell beállnia a sorba! Legyen egyedi, egy egyedi stanc forma választásával. Természetesen lehetőség van az egyedi formájú  stancolás mellett egy menetben biegelni és perforálni is szükség szerint.

BIEGELÉS, RICCELÉS

A biegelés (a hajtás elősegítése) minden esetben alkalmazandó eljárás, ha a kártya hajtott lesz, így biztosítható a roncsolódás elkerülése a hajtások mentén. Ricceléssel kialakíthatunk letéphető részeket is igény esetén.

Kiváló minőségű meghívókat készítünk

Bízzon meg minket meghívója elkészítésével és mi a megállapodás szerinti határidőre, tökéletes minőségben vállaljuk kis és nagy mennyiség nyomtatását egyaránt.

Adja le még ma a megrendelését, és a grafikai elfogadást és fizetést követően rövidesen el is készítjük Önnek a meghívóját!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Wéber Attila
ügyfélkapcsolat