Zászló készítés

Zászlókat különféle méretben és kivitelben használnak világszerte. Legyen szó nemzeti hovatartozásról, kommunikációs eszközről vagy marketing anyagról, zászlókat lényegében az ókor óta használ az emberiség.

A zászló ezért egy garantáltan bevált, örökzöld marketing eszközként szerepel a cégek eszköztárában.

Gyors ajánlatkérés zászló készítésre

Mik a jó zászló jellemzői?

Az, hogy mit tekintünk jó zászlónak, mindig a felhasználás módjától függ. Ha jogszabályok vagy egy arculati kézikönyv írja elő, hogy milyennek kell lennie, ott nincs mozgástér a kreatív megvalósítás számára, viszont ha nincsenek megkötések, akkor érdemes mesterségesen kifeszített zászlót választani, mert akkor látszik teljes egészében a grafikája.

Kültéri zászló

A kültérre szánt zászló jellemzően egyoldalas nyomattal bír, de mert áttetsző, ezért a hátoldalán is látszik a grafika. Ennek a súlya, köszönhetően a vékony, de tartós anyagának, 110 g/m2, anyaga poliészter textil. A nemzeti zászlók anyaga hurkolt poliészter.

Beltéri zászló

A beltéri, jellemzően fellógatott, felülettakaró zászlók vastagabb anyagból készülnek és egy oldalas nyomattal bírnak. Ezek tömege 210 g/m2, anyaga matt poliészter textil.

Asztali zászló

Az asztali zászlók, amiket akár diplomáciai eseményeken, akár rangosabb összejöveteleken is használnak, 130 g/m2 súlyúak és selyemszaténból készülnek.

Mire van szüksége a nyomdánknak az Ön zászlójának elkészítéséhez?

Ahhoz, hogy kiváló minőségű zászlót készíthessünk Önnek, az alábbi információkra van szükségünk:

  • a zászló típusa
  • a zászló mérete,
  • a zászló anyaga,
  • a zászló készre szerkesztett grafikai terve.

Kiváló minőségű zászlókat készítünk

Bízzon meg minket zászlója elkészítésével és mi az egyeztetettek szerint vállalt határidőre, profi kivitelben és tökéletes minőségben készítjük el megrendelt termékeinek nyomtatását.

Adja le még ma a megrendelését – akár a nagyobb mennyiségben is – és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően garantáltan rövid idő alatt elkészítjük Önnek zászlóját!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Novák Szabina
ügyfélkapcsolat