Jegyzettömb készítés

Egy jegyzettömb alkalmazása sokrétű lehet, emiatt jó, ha mindig kéznél van, amikor épp lényeges információkat kell lejegyezni. Egy jó jegyzettömb tehát elég nagy ahhoz, hogy elférjenek rajta rövid üzenetek, feljegyzések, azonban nem túl nagy, így az íróasztal munkateréből nem vesz el lényegi helyet.

Gyors ajánlatkérés jegyzettömb készítésre

Mik a jó jegyzettömb jellemzői?

A jegyzettömbnek a következő elemeket mindenképpen tartalmaznia kell:

 • hétköznapi felhasználás esetén: fejragasztás, hátkarton és borító, esetleg nyomtatott vonalrács vagy négyzetháló
 • üzleti felhasználás esetén a hagyományos kivitelen felül: vízjel, nyomtatott céglogó, márkajelzés, egyéb céginformációk

A jegyzettömb típusai az alábbiak lehetnek

 • sima vágott
 • fejben, rövid vagy hosszú oldalon ragasztott
 • tömbösített
 • karton alátéttel, hátkartonnal és/vagy borítóval kötött (jegyzetfüzet)
 • fehér vagy színes papírból készített
 • egy vagy kétoldalas nyomással
 • egyedi grafikával ellátott (logó, vízjel, céginformációk stb.)
 • stancolt, fóliázott, formalakkozott kivitelű
 • A/4 (210mm x 297mm), A/5 (148mm x 210mm), A/6 (105mm x 148mm) méretű, kocka (90mm x 90mm x 50mm), egyéb méretek

Felületnemesítési és kreatív lehetőségek

3D LAKKOZÁS

Igazán különleges megjelenést ad termékeinek a 3D UV lakkozás. Domború, tapintható, extra fényes lakkréteg, amelynek vastagsága 20-120 mikron között változtatható egy íven belül is.

FÓLIÁZÁS

Ha nem szeretné, hogy nyomtatott anyagai idő előtt elkoszolódjanak, vagy elszakadjanak, válassza a fóliázást. Egy vagy két oldalon, fényes, selyemfényű és matt fóliák közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

PRÉGELÉS

A prégelés exkluzív megjelenést biztosít kiadványainak. Az alap arany és ezüst színeken felül ma már rengeteg egyéb szín közül választhat. A prégelés főként logók, ábrák kiemeléséhez ajánlott.

SAROK KEREKÍTÉS

A sarokkerekítés lehet egyszerű díszítőelem például egy névjegykártya vagy kártyanaptár esetében. Lehet azonban biztonsági funkciója is, például egy nyakba akasztott belépőkártyák esetében, aminek  nem vágnak a sarkai.

STANCOLÁS

Nem kell beállnia a sorba! Legyen egyedi, egy egyedi stanc forma választásával. Természetesen lehetőség van az egyedi formájú  stancolás mellett egy menetben biegelni és perforálni is szükség szerint.

BIEGELÉS, RICCELÉS

A biegelés (a hajtás elősegítése) minden esetben alkalmazandó eljárás, ha a kártya hajtott lesz, így biztosítható a roncsolódás elkerülése a hajtások mentén. Ricceléssel kialakíthatunk letéphető részeket is igény esetén.

Mire van szüksége a nyomdánknak az Ön jegyzettömbjének elkészítéséhez?

Kérjük, hogy a rendelésleadás során pontosan adja meg milyen méretben, kivitelben (színes vagy fekete-fehér), formátumban (álló vagy fekvő) és mennyiségben (darabszám) készítsük el Önnek jegyzettömbjeit.

Céglogó és egyéb céginformációk nyomtatási vagy vízjelezési igénye esetén mindenképpen juttassa el számunkra a kért grafikákat, nyomdakész kivitelben.

Kiváló minőségű jegyzettömböket készítünk

Bízzon meg minket jegyzettömbje elkészítésével és mi a megállapodás szerinti határidőre, tökéletes minőségben vállaljuk annak kis és nagy mennyiségű nyomtatását egyaránt.

Adja le még ma a megrendelését, és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően rövidesen el is készítjük Önnek jegyzettömbjeit!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Novák Szabina
ügyfélkapcsolat