Szórólap nyomtatás

Egy jó információs vagy hirdetési célú szórólap vonzza tekintetet, egyértelmű, világos kifejezésmódja könnyen érthető, érdeklődést felkeltő, cselekvésre biztató tartalommal bír.

Kiválóan használható többek között tömeges kulturális rendezvények promózására, új brand köztudatba juttatására, aktuális akciók reklámozására. Ez a hirdetési felület a célközönségén túl is széles réteghez eljuthat így általa újabb vevőket, ügyfeleket vonzhat be.

Gyors ajánlatkérés szórólap készítésre

Mik a jó szórólap jellemzői?

Ezt a fajta reklámot mindenki ismeri. Hagyományos, mégis a mai napig hatékony reklám-eszköz, feltéve, ha a szórólap tartalmazza az alábbi elemeket:

 • Jól eltalált, érdeklődést felkeltő szlogen és szöveg
 • Bizonyos esetekben egy stílusos logó
 • Figyelemfelkeltő szín és képi világ
 • Jól látható kapcsolat felvételi adatok
 • Egyedi megoldások: perforált kuponok, belépőjegy, stb.

A szórólapnak több típusa is lehet:

 • Egyoldalas vágott,
 • Két- vagy többoldalas hajtogatott
 • Perforált, biegelt (pl. kuponnak, letéphető belépőjegynek, tombolának stb.)
 • Szabvány vagy egyedi méretű
 • Színes vagy fekete-fehér
 • Felületkezelt (pl. fóliázott, fóliamentes, lakkozott, UV formalakkozott, nemesített, matt stb.)

Felületnemesítési és kreatív lehetőségek

3D LAKKOZÁS

Igazán különleges megjelenést ad termékeinek a 3D UV lakkozás. Domború, tapintható, extra fényes lakkréteg, amelynek vastagsága 20-120 mikron között változtatható egy íven belül is.

FÓLIÁZÁS

Ha nem szeretné, hogy nyomtatott anyagai idő előtt elkoszolódjanak, vagy elszakadjanak, válassza a fóliázást. Egy vagy két oldalon, fényes, selyemfényű és matt fóliák közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

PRÉGELÉS

A prégelés exkluzív megjelenést biztosít kiadványainak. Az alap arany és ezüst színeken felül ma már rengeteg egyéb szín közül választhat. A prégelés főként logók, ábrák kiemeléséhez ajánlott.

SAROK KEREKÍTÉS

A sarokkerekítés lehet egyszerű díszítőelem például egy névjegykártya vagy kártyanaptár esetében. Lehet azonban biztonsági funkciója is, például egy nyakba akasztott belépőkártyák esetében, aminek  nem vágnak a sarkai.

STANCOLÁS

Nem kell beállnia a sorba! Legyen egyedi, egy egyedi stanc forma választásával. Természetesen lehetőség van az egyedi formájú  stancolás mellett egy menetben biegelni és perforálni is szükség szerint.

BIEGELÉS, RICCELÉS

A biegelés (a hajtás elősegítése) minden esetben alkalmazandó eljárás, ha a kártya hajtott lesz, így biztosítható a roncsolódás elkerülése a hajtások mentén. Ricceléssel kialakíthatunk letéphető részeket is igény esetén.

Mire van szüksége a nyomdánknak az Ön szórólapja elkészítéséhez?

Szórólapjának terv szerinti, pontos elkészítéséhez a digitális ofszet vagy plotter nyomdakészre előkészített anyagokat az alábbiak szerint kérjük megküldeni:

A megrendelés formája szerinti méretben, minimum 300 Dpi felbontásban, a belívet és a borítót külön fájlban, borítót oldalpárban, belíveket egy fájlban, oldalanként sorba rendezve, 2-2 mm kifutóval, vágójelekkel/passzerjelekkel ellátottan, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként, egyedi alkalmazott megoldások esetén biegelés/hajtás/perforációs jelekkel és a rendelt darabszám valamint a határidő feltüntetésével együtt.

Kiváló minőségű szórólapokat készítünk

Bízzon meg minket szórólapja elkészítésével és mi az egyeztetettek szerint vállalt határidőre, profi kivitelben és tökéletes minőségben készítjük el megrendelt termékeinek nyomtatását.

Adja le még ma a megrendelését – akár a nagyobb mennyiségben is – és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően garantáltan rövid idő alatt elkészítjük Önnek szórólapjait!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Juhász Barna
key account manager

+36 70 775 9372