Járműdekoráció készítés

A járműdekoráció, amellyel gyakran élnek magán- és állami cégek, a modern marketing eszközök közé tartozik. Akár esztétikai, akár reklámcélú autódekorációról beszélünk, a magas minőségű PVC fólia éveken át közvetítheti a cég marketing üzenetét, jeleníthet meg közvetlen hirdetést, vagy akár egyedi megjelenést is kölcsönözhet.

Gyors ajánlatkérés járműdekoráció készítésre

Mik a jó járműdekoráció jellemzői?

Az autódekoráció alapvetően kétféle fóliával készülhet: a nyomdánk magas minőségű PVC fóliával dolgozik, amely 3-5 éven át marad víz- és UV-álló, hétköznapi időjárási körülményekkel számolva.

A jó minőségű járműdekoráció mindig az adott gépjárműhöz igazodik: lehet a hordozó motorkerékpár, személyautó, kisfurgon, teherautó, de akár busz, vonat vagy repülőgép is. A fólia grafikai anyaga ennek megfelelően készítendő el – ami jól mutat a számítógép monitorján, az még nem biztos, hogy szép lesz három négyzetméteresen is.

Választható lehetőségek járműdekoráció készítése esetében:

  • Méretre vágás, ha nem akar vele utólag bajlódni,
  • Formavágás, ha szokatlan formával bír a dekorációs fólia,
  • Védőlaminálás, ha a szokásos védelemnél több kell az extra igénybevétel miatt.

Mire van szüksége a nyomdánknak a leadott járműdekoráció rendelésének elkészítéséhez?

Kérjük, hogy juttassa el hozzánk a járműdekorációjának terv szerinti, pontos elkészítéséhez a nyomdakészre előkészített képi anyagokat a megrendelt termék(ek) szerinti méretben, elosztásban, minimum 300 DPI felbontásban, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként.

Kiváló minőségű járműdekorációkat készítünk

Bízzon meg minket járműdekorációja elkészítésével és mi az egyeztetettek szerint vállalt határidőre, profi kivitelben és tökéletes minőségben készítjük el megrendelt termékeinek nyomtatását.

Adja le még ma a megrendelését – akár a nagyobb mennyiségben is – és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően garantáltan rövid idő alatt elkészítjük Önnek járműve fóliázását!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Novák Szabina
ügyfélkapcsolat