Tányéralátét nyomtatás

Az éttermi asztali alátét olyan marketingeszköz, amelyre minden étteremnek, sőt kifőzdének és büfének is szüksége van! Az asztali alátét egyszerre szolgálhat menüként, marketingüzenet hordozójaként és higiénikus, környezetbarát felületvédő borításként.

Mik a jó asztali alátét jellemzői?

Az éttermi asztali alátéttel színesebbé teheti a vendégteret! Többféle papírtípus közül választhat, attól függően, hogy milyen jellegű kiszolgálás adott az ön vállalkozásánál: lehet irodai papírhoz hasonló vastagságú, 90 g-os ofszet papír, de akár 100 vagy 135 g-os műnyomó papír alátét is.

A felületkezelésnél szintén az étteremhez vagy vendéglátóipari egység stílusához érdemes igazítani az asztali alátétet: egy elegáns étteremben a fényes felület jobban illik a környezethez, míg egy grillbüfében inkább a matt felület javasolt.

A grafika kialakításánál minden esetben fontos, hogy tükrözze a hely arculatát, és ugyanakkor kellően informatív legyen.

Mire van szüksége a nyomdánknak az Ön asztali alátéte elkészítéséhez?

Ahhoz, hogy kiváló minőségű éttermi asztali alátéteket nyomtathassunk Önnek, az alábbiakra van szükségünk:

  • asztali alátét mérete (A3/A4),
  • asztali alátét papír anyaga
  • színes vagy fekete-fehér nyomtatás,
  • darabszám,
  • grafikai terv.

Kiváló minőségű asztali alátéteket készítünk

Bízzon meg minket asztali alátéte elkészítésével és mi a megállapodás szerinti határidőre, tökéletes minőségben vállaljuk kis és nagy mennyiség nyomtatását egyaránt.

Adja le még ma a megrendelését, és a grafikai elfogadást és fizetést követően rövidesen el is készítjük Önnek az asztali alátéteit!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Wéber Attila
ügyfélkapcsolat