Prégelés, aranyozás

A prégelés, aranyozás célja a minőség, elegancia, luxus, kiválóság érzésének keltése kiadványok, marketing- és reklámanyagok esetében, ide értve akár levélpapírt, vagy címkét is.

Prégeléssel és aranyozással látványossá tehetők a kiadványok, fémes érzetet keltő felülettel vagy elemekkel gazdagíthatja a megjelenésüket. A prégezés prégfóliával készül – azért is csereszabatos az aranyozás kifejezéssel, mivel prégfóliából régen csak aranyszínű létezett.

Gyors ajánlatkérés prégelés, aranyozás készítésre

Mik a jó prégelés, aranyozás jellemzői?

A jó prégelés, aranyozás kimagasló minőséget sugall, emellett elsőrangú biztonságtechnikai szereppel is bír, mivel házi körülmények között, még profi nyomtatóval sem lehet reprodukálni a fémes csillogást és vastagabb festékréteget.

A mai nyomdaipar lehetővé teszi, hogy a prégelés más színnel, például ezüsttel is készülhet, de természetesen az aranyozás mindig is közkedvelt marad.

A prégelést, aranyozást elsősorban itt ajánljuk:

  • címkék,
  • díszítések kiemelése,
  • logók, márkanevek kiemelése,
  • névjegykártya vagy kiadvány borító elemeinek kiemelése.

Mire van szüksége a nyomdánknak a leadott prégelés, aranyozás rendelésének elkészítéséhez?

Kérjük, hogy juttassa el hozzánk a prégelés, aranyozás terv szerinti, pontos elkészítéséhez a nyomdakészre előkészített képi anyagokat a megrendelt termék(ek) szerinti méretben, elosztásban, minimum 300 DPI felbontásban, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként.

Kiváló minőségben prégelünk és aranyozunk

Bízzon meg minket anyagai prégelésével, aranyozásával és mi az egyeztetettek szerint vállalt határidőre, profi kivitelben és tökéletes minőségben készítjük el megrendelt termékeit.

Adja le még ma a megrendelését – akár nagyobb mennyiségben is – és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően garantáltan rövid idő alatt elkészítjük Önnek aranyozott termékeit!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Novák Szabina
ügyfélkapcsolat