Lézergravírozás

A lézergravírozással számos felületre felvihetjük az ügyfeleink által kért grafikai anyagot, szöveget. Akár magáncélú lézergravírozásról beszélünk, akár üzleti, marketing vagy reklám felhasználásról, a lézergravírozás egyedi és tűpontos díszítést eredményez.

Gyors ajánlatkérés lézergravírozás készítésre

Mik a jó lézergravírozás jellemzői?

A lézergravírozás során szó szerint beleégetjük a felületbe a kívánt mintát. Mivel lézerrel dolgozunk, így egészen vékony, finom vonalakat is rajzolhatunk a különböző tárgyakra, viszont figyelembe kell venni, hogy a különböző anyagok másként viselkednek.

A fa például nem homogén, van puhább és keményebb része, és a magas hő hatására szenesedik. A fém viszont inkább tágul, míg a plexi esetleg enyhén olvadhat – mindez attól függ, mekkora mértékben gravírozzuk a felületüket.

A legjobb eredményhez mindenképpen magas felbontású grafikai anyagra van szükségünk, illetve egyedi felület/anyag esetén mindenképpen próbagravírozást végzünk, hogy kiderüljön, lézergravírozható-e az adott felület.

Választható anyagok lézergravírozáshoz:

  • fémek (acél, alumínium, stb.),
  • fák (puha és kemény fák egyaránt),
  • üveg,
  • plexi,
  • bőr és műbőr,
  • papír,
  • kő és kerámia.

Mire van szüksége a nyomdánknak a leadott lézergravírozott tárgyrendelésének elkészítéséhez?

Kérjük, hogy juttassa el hozzánk a lézergravírozott tárgyának terv szerinti, pontos elkészítéséhez a nyomdakészre előkészített képi anyagokat a megrendelt termék(ek) szerinti méretben, elosztásban, minimum 300 DPI felbontásban, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként.

Kiváló minőségű gravírozott termékeket készítünk

Bízzon meg minket egyedi lézergravírozott termékei elkészítésével és mi a megállapodás szerinti határidőre, tökéletes kivitelben és magas színminőségben vállaljuk azok nyomdai elkészítését, kis és nagy mennyiségben egyaránt.

Adja le még ma a megrendelését, és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően rövidesen el is készítjük Önnek kiváló minőségű gravírozott termékeit!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Wéber Attila
ügyfélkapcsolat