Épületháló készítése

Az épületháló, vagy mesh háló elsődleges célja, hogy épületek homlokzati felújításánál védje az embereket, járműveket és általában a környezetet a lehulló törmeléktől.

Az épületháló lyukacsos szerkezetű, műanyagból (poliészter textilszövetből) készült háló, ami előállítását tekintve egy olcsó, de megbízható, kül- és beltéren egyaránt használható védőeszköz.

Azonban hamar felismerték, hogy jellegénél és a használat helyéből kifolyólag sokoldalúan és egyszerűen lehet reklámcélokra szolgáló marketingeszközként is használni.

Gyors ajánlatkérés mesh háló készítésre

Mik a jó épületháló jellemzői?

A jó épületháló poliészter textilszövete UV-tűrő és vízálló, nagy a szakítószilárdsága és ellenáll a szélsőségesebb időjárásnak, viszont hálós szerkezetű, ezért kifejezetten nagy léptékben gondolkodva érdemes grafikai tervet készíteni rá.

Mivel épületek falára kerül kihelyezésre, közelről viszont nem látni át a teljes felületét, ezért a grafikai tervezésnél érdemes elsősorban képekkel és színekkel operálni, nagyon kevés szöveggel. Egy mottó, egy márkanév, egy dátum általában elegendő – és minden mást a képi világ közvetítsen.

Kisebb méretben elegendő lógatva kihelyezni, nagyobb méretben azonban már ajánlott a kifeszítése. Az épületháló mérete az 1 négyzetmétertől a több száz négyzetméteresig terjedhet.

Mire van szüksége a nyomdánknak az Ön épülethálójának elkészítéséhez?

Ahhoz, hogy kiváló minőségű épülethálót készíthessünk Önnek, az alábbi információkra van szükségünk:

  • az épületháló mérete,
  • az épületháló készre szerkesztett grafikai terve.

Kiváló minőségű épülethálókat készítünk

Bízzon meg minket épülethálója  elkészítésével és mi az egyeztetettek szerint vállalt határidőre, profi kivitelben és tökéletes minőségben készítjük el megrendelt termékeinek nyomtatását.

Adja le még ma a megrendelését – akár a nagyobb mennyiségben is – és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően garantáltan rövid idő alatt elkészítjük Önnek épülethálóját!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Wéber Attila
ügyfélkapcsolat