Attrap, szórólaptartó készítés

Ahogy az attrap, a szórólaptartó, úgy a kartonfigurák, a standeek és a megállítótáblák is közkedvelt marketingelemek, amelyekkel kiállításokon, konferenciákon, mozik, színházak, szórakozóhelyek előterében találkozhatunk leggyakrabban.

Gyors ajánlatkérés szórólaptartó készítésre

Mik a jó attrap és szórólaptartó jellemzői?

A jó attrap és szórólaptartó mindig azt a márkaüzenetet vagy reklámfelhívást közvetíti, ami éppen aktuális, ezért időszakos, vagy alkalmi marketing elemnek számítanak.

Kifejezetten kedvelni szokták az emberek, például népszerű filmek főszereplőinek kartonfigurájával vagy attrap diorámával szívesen fotózkodnak, így azok a közösségi hálózatokon is villámgyorsan rengeteg emberhez eljutnak.

Az attrap és szórólaptartó anyaga lehet:

A felületkezelés lehet:

A felület lehet kasírozott (ragasztott) vagy stancolt (azaz egyedi formára vágott). A fali attrap kevéssé tér el a szokásos álló kartonfigurától: nincs hátsó kitámasztója, viszont rendelkezik akasztóval.

A szórólaptartók ennek egy speciális változatát jelentik, mert ott a szórólapok, elvihető marketing anyagok tárolására szolgáló kis rekesz is kialakításra kerül, természetesen megfelelő grafikai anyaggal és felületkezeléssel.

A szórólaptartók mérete lehet sztenderd, de egyedi méretek szerint is legyárthatók. A kész attrapok és szórólaptartók árai a megrendelt termékek mérete és kivitele függvényében változnak.

Mire van szüksége a nyomdánknak a leadott attrap és szórólaptartó rendelésének elkészítéséhez?

Kérjük, hogy juttassa el hozzánk attrapjának vagy szórólaptartójának terv szerinti, pontos elkészítéséhez a nyomdakészre előkészített képi anyagokat a megrendelt termék(ek) szerinti méretben, elosztásban, minimum 300 DPI felbontásban, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként.

Kiváló minőségű szórólaptartókat és attrapokat készítünk

Bízzon meg minket szórólaptartója vagy attrapja elkészítésével és mi az egyeztetettek szerint vállalt határidőre, profi kivitelben és tökéletes minőségben készítjük el megrendelt termékeit.

Adja le még ma a megrendelését – akár a nagyobb mennyiségben is – és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően garantáltan rövid idő alatt elkészítjük Önnek szórólaptartóját!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Novák Szabina
ügyfélkapcsolat