Plakát nyomtatás

  • 2021-09-20
  • Írta: Color nyomda
  • Kategória: Nyomdatermékek

Nincs hozzászólás
plakat-nyomtatas-budapest-color-nyomda

Kiváló minőségű, akár óriás méretű nyomatokat kaphat, amelyek tökéletesek az otthoni dekorációtól az ablakgrafikáig. A Color nyomda plakátjaival biztos sikerre számíthat bemutatókon, kiállításokon és a családon belül is.

Háttérvilágítású nyomatok:

A háttérvilágítású nyomatok a normál kirakat grafikáját élénk és szemet gyönyörködtető kijelzővé varázsolják. Ez a speciális, áttetsző hordozóra nyomtatva gazdag, élénk színeket biztosít, azonnal feldobja üzenetét minden körülmények között.

Vászonnyomatok:

Készítsen tartós műalkotást könnyedén, alakítsa digitális fényképeit vászonnyomatokká! Csak küldje fel a fényképet, és válassza ki a méretét. A legtöbb megrendelés akár 24 órán belül elkészülhet.

Fotó minőségű plakátok:

Őrizze meg értékes pillanatait, fényképeit plakát méretben. Csak küldje el a fényképet, és válassza ki a méretét. A legtöbb megrendelés 24 órán belül vagy rövidebb idő alatt elkészülhet, és készen áll hogy méltó helyére kerüljön.

HPVC plakátok, nyomatok:

Keltse életre üzenetét, és hozzon létre lenyűgöző vizuális hatást vállalkozása számára a habkartonra nyomtatott plakátokkal. A masszív anyagból készült plakátok ideálisak irányjelzésekhez, prezentációkhoz, kiskereskedelmi feliratokhoz és rendezvényekhez. Számos nyomtatási lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy a legtöbbet hozzuk ki az Ön üzenetéből.

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.


Kapcsolat

Mezei Barbara

ügyfélkapcsolat
+36 30 615 2156
Levél küldése

A tökéletes nyomdai partnert keresi?

Nem kell tovább keresnie!


Kérjen ajánlatot!