Ajtó akasztó nyomtatás

A jó ajtó akasztó, illetőleg kilincs akasztó tábla messziről felhívja magára a figyelmet élénk, minőségi nyomtatású színeivel, grafikájával. Alapanyaga minőségi, felületkezelése igényes, igény szerint kültéren, a hőingadozás valamint az időjárás viszontagságaival szemben is megállja a helyét.

Gyors ajánlatkérés ajtó akasztó készítésre

Mik a jó ajtó akasztó jellemzői?

Tömör, rövid, lényegi információkat vagy akár közérthető, nemzetközi piktogramot tartalmaz. Felhasználható ajtóra, falra vagy egyéb sík alapra, akasztóval rögzítve.

Minőségi ajtó- és kilincsakasztó táblája lehet az alábbiak segítségével:

  • Ötletes és egyedi figyelemfelhívó grafika,
  • Környezetéből kiemelt, könnyen értelmezhető felirat,
  • Egyedi dizájn és felületkezelési módok (dombornyomás, UV-lakkozás, prégelés, matt vagy fényes laminálás, felületnemesítés),
  • Messziről is kivehető, jól látható grafika,
  • Minőségi nyomtatás (élénk, vagy akár élethű színek, optimális színmélység).

Az alábbi típusú ajtó akasztó táblák gyártásában állunk rendelkezésére:

A megrendelt ajtó akasztó, vagy más néven kilincs akasztó táblákat szabvány valamint egyedi igény szerinti méretekben is elkészítjük Önnek. A kész ajtó akasztó táblák árai a megrendelt termékek alapanyaga, mérete és kivitele függvényében változnak.

Mire van szüksége a nyomdánknak a leadott ajtó akasztó rendelésének elkészítéséhez?

Kérjük, hogy juttassa el hozzánk az ajtó és kilincs akasztó tábláinak terv szerinti, pontos elkészítéséhez a nyomdakészre előkészített képi anyagokat a megrendelt termék(ek) szerinti méretben, elosztásban, minimum 300 DPI felbontásban, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként.

Kiváló minőségű ajtó akasztókat készítünk

Bízzon meg minket cége ajtó akasztó nyomtatásával, és mi az egyeztetettek szerint vállalt határidőre, profi kivitelben és tökéletes minőségben készítjük el megrendelt termékeinek nyomtatását.

Adja le még ma a megrendelését – akár nagyobb mennyiségben is – és a grafikai elfogadást valamint fizetést követően garantáltan rövid idő alatt elkészítjük Önnek ajtó akasztó tábláját!

Miben lehetünk a segítségére?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosan megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő nyomdai megoldásokat.

Wéber Attila
ügyfélkapcsolat